Uppdragsutbildning


Kurser och utbildningar utifrån era behov

Är er verksamhet i behov av fortbildning? Vi utför uppdragsutbildning i form av kompetenshöjande kortkurser och utbildningar inom samtal, psykologi och terapi. Välj från vårt ordinarie utbud eller sätt tillsammans med oss ihop en skräddarsydd kurs.

Våra utbildningar kan genomföras på plats eller digitalt – välj vad som passar er bäst.

Varmt välkommen att kontakta oss för en inledande diskussion och analys kring just ert utbildningsbehov.

Email: info@contar.se
Telefon: 070-198 40 40

 

Ta med dina medarbetare på kurs!

I vårt utbildningsutbud finns många kurser och utbildningar för den som arbetar med samtal som en central del i sitt yrke.

Det kan vara exempelvis inom vård och omsorg, i skolans värld, som personalansvarig eller något annat yrke där du använder samtalet för att stötta och hjälpa andra till förändring och utveckling.

Välj att anmäla er till någon av våra ordinarie öppna kurser. Ni kan även kontakta oss för att göra en kurs sluten, enkom för er verksamhet.

 

.. Eller bjud in oss så håller vi kurs hos er

Tack vare vårt kompetenta nätverk av medarbetare kan vi tillhandahålla det mesta i utbildningsväg inom området för samtal och behandling.

Har ni svårt att resa från arbetsplatsen? Eller är ni i behov av andra kurser/utbildningar än våra ordinarie?

Lås oss tillsammans analysera ert utbildningsbehov och utföra en uppdragsutbildning där vi formar en skräddarsydd utbildning, anpassad just för er verksamhet. Tillsammans kommer vi överens om form och innehåll för utbildningen.

 

Uppdragsutbildning med Contar

Kontinuerligt utbildningsbehov?

För er som har ett löpande behov av att utbilda personal inom området för behandling, samtal, psykologi och terapi erbjuder vi också uppdragsutbildning genom ett partnerskap. På så vis erhåller ni ett abonnemang på relevant utbildning inom samtalsområdet.

Välj Contar som leverantör av kurser och utbildningar så skapar vi genom partnerskapet en fördelaktig prisbild för er, samt säkerställer en kontinuitet av kompetensutveckling i god kvalité för er personal och era medarbetare. Partnerskapet är helt gratis och ger er fina rabatter på våra utbildningar. Läs mer om vad det innebär att bli partner med oss här.

 

Några ord från andra…

Vi vet att nya kunskaper ger nya möjligheter och många av våra deltagare upplever det berikande både på ett professionellt och ett personligt plan att studera hos oss. Vill du läsa mer om vad våra tidigare elever tycker om oss kan du göra det bland annat på Utbildning.se

 

Har du frågor eller funderingar så kontakta oss gärna på vår email: info@contar.se eller telefon: 070-198 40 40.

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. Kurs i ACT

   13 maj - 14 maj
  2. Kurs i Motiverande Samtal

   23 maj - 24 maj
  3. KBT introduktion

   29 augusti - 13 september
  4. Utbildning KBT-terapeut

   26 september -

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram