Uppdragsutbildning


Kurser och utbildningar utifrån era behov

Är er verksamhet i behov av fortbildning? Vi utför uppdragsutbildning i form av kompetenshöjande kortkurser och utbildningar inom samtal, psykologi och terapi. Välj från vårt ordinarie utbud eller sätt tillsammans med oss ihop en skräddarsydd kurs. Varmt välkommen att kontakta oss för en inledande diskussion och analys kring just ert utbildningsbehov.

Email: info@contar.se
Telefon: 08-462 98 14 

Uppdragsutbildning med ContarTa med dina medarbetare på kurs!

I vår omfångsrika utbildningspalett finns många kurser och utbildningar för den som arbetar med samtal som en central del i sitt yrke. Det kan vara exempelvis inom vård och omsorg, i skolans värld, som personalansvarig eller något annat yrke där du använder samtalet för att stötta och hjälpa andra till förändring och utveckling.

Välj att anmäla er till någon av våra ordinarie öppna kurser. Ni kan även kontakta oss för att göra en kurs sluten, enkom för er verksamhet.

 

.. Eller bjud in oss så håller vi kurs hos er

Tack vare vårt kompetenta nätverk av medarbetare kan vi tillhandahålla det mesta i utbildningsväg inom området för samtal och behandling. Har ni svårt att resa från arbetsplatsen? Eller är ni i behov av andra liknande kurser/utbildningar än våra ordinarie? Kontakta oss gärna så kan vi i samarbete med er analysera ert utbildningsbehov och utföra en uppdragsutbildning där vi formar en skräddarsydd utbildning, anpassad just för er verksamhet. Tillsammans kommer vi överens om form och innehåll för utbildningen. Vi genomför gärna utbildningen ute på plats hos er, via vår digitala utbildningsplattform eller i våra lokaler belägna på centrala Södermalm i Stockholm.

Uppdragsutbildning med Contar

Kontinuerligt utbildningsbehov?

För er som har ett löpande behov av att utbilda personal inom området för behandling, samtal, psykologi och terapi erbjuder vi också uppdragsutbildning genom ett partnerskapsupplägg. På så vis erhåller ni ett abonnemang på relevant utbildning inom samtalsområdet.

Välj Contar som leverantör av kurser och utbildningar så skapar vi genom partnerskapet en fördelaktig prisbild för er, samt säkerställer en kontinuitet av kompetensutveckling i god kvalité för er personal och era medarbetare.

Några ord från andra…

Vi vet att nya kunskaper ger nya möjligheter och många av våra deltagare upplever det berikande både på ett professionellt och ett personligt plan att studera hos oss. Vill du läsa mer om vad våra tidigare elever tycker om oss kan du göra det bland annat på Utbildning.se

 

Har du frågor eller funderingar så kontakta oss gärna på vår email: info@contar.se eller telefon: 08 462 98 14.

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss eller via digital plattform. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram