Terapeutstudenter


Önskar du gå i samtalsterapi hos någon av våra terapeutstudenter?

Som en del av utbildningen till diplomerad samtalsterapeut hos Contar bedriver våra terapeutstudenter ett eget klientarbete. Klientarbetet bedrivs under handledning av en legitimerad Psykoterapeut och under utbildningens gång erbjuder våra terapeutstudenter samtalsterapi till ett reducerat pris. I listan nedan hittar du de elever som söker klienter för tillfället.

Terapeutelever

Du kan vända dig till en student som utbildar sig till KBT-terapeut, det vill säga kognitiv beteendeterapeut och som under sitt sista utbildningsår tar emot klienter i samtalsterapi. Du kan också välja att vända dig till en student som tidigare utbildat sig till KBT-terapeut och som nu söker klienter i par- eller familjeform som en del i sin vidareutbildning till Par- och Familjeterapeut.

För terapi tillsammans med en terapeut under utbildning gäller följande:

 • Studentterapier förutsätter att du har möjlighet att träffas ca en gång i veckan under en termin. Detta är också ett vanligt upplägg för denna form av terapier.
 • Ditt första möte är ett bedömningssamtal. Där får både du som klient och terapeutstudent möjlighet att avgöra om ni vill starta upp en terapi. Terapeutstudentens handledare kommer vid första handledningstillfälle efter ert första samtal att göra en bedömning om ni kan starta upp en terapi tillsammans eller om klienten bör rekommenderas till en mer erfaren terapeut.
 • Terapeutstudenter filmar sina sessioner under utbildningens gång för att i sin handledningsgrupp kunna spela upp utvalda delar. Detta för att få feedback på och utvärdera sina egna beteenden och uttryck för att kunna ge dig bästa möjliga hjälp. Filmningen är obligatorisk och behandlas med sekretess i handledningsgruppen och raderas efter terapins avslut.

Önskar du komma i kontakt med någon av våra terapeutstudenter kan du nå dem direkt via kontaktinformationen efter varje studentpresentation. Om du har några frågor eller funderingar är du också hjärtligt välkommen att kontakta oss på Contar.

Just nu söker nedan studenter klienter:

Mohamed Osman – söker klienter för par- och/eller familjeterapi

Jag heter Mohamed Osman, diplomerad KBT terapeut (steg 1) med ett tilläggsdiplom i familjeterapi. Jag går nu på handledning på par & familjeterapi för att erhålla min diplom som Par- och Familjeterapeut. Jag har lång erfarenhet av att jobba med olika människor med olika problematik bland annat missbruk och kriminalitet. Jag är i grunden diplomerad samtalsterapeut med inriktning KBT steg... Läs mer

Mia Branth – söker klient för samtalsterapi

Hej! Välkommen till min KBT - samtalsterapi. Mitt namn är Mia Branth och jag går snart mitt andra år på Contar där jag studerar till KBT terapeut. Om du har identifierat eller brottas med besvär som stress eller utmattning, relationsproblem, sömnproblem, depression, social ångest, sömnproblem, beteendeproblem, livsstilsförändringar, existentiella frågor eller bristande självkänsla kan jag hjälpa dig. Jag söker klienter som... Läs mer

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. Kurs i Motiverande Samtal

   23 november - 24 november
  2. Tvångssyndrom

   30 november -
  3. Beroende

   18 januari -
  4. KBT introduktion

   1 februari - 16 februari
  5. Utbildning KBT-terapeut

   7 mars -

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram