Yvonne Mikalides

Hej

Jag heter Yvonne Mikalides och är 46 år gammal. Jag är utbildad till undersköterska och skötare sen 1993. Sista tio åren har jag jobbat på psykmottagningen med olika former av problematik.

Jag går sista året på Contars KBT-terapeututbildning.

Från och februari kommer jag att erbjuda samtal i Contars lokaler på Södermalm. Behöver du verktyg för att hantera oro, ångest, stress, svårigheter i relationer eller har något annat du skulle vilja arbeta med i samtalsterapi? Du är välkommen att ringa eller maila mig vid intresse till samtal.

Samtalen sker under sekretess och för att säkerställa att du får så god hjälp som möjligt har jag också, efter samtalen, kontinuerlig handledning av erfaren legitimerad psykoterapeut.

Besöket kostar 250 kr:- för 45-50 min

Välkommen att höra av dig för ett första möte!

Yvonne Mikalides

 

Telnr: 0765802428
Mail: yvonne_mikalides@hotmail.com

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram