Susanne Jansson

Jag heter Susanne Jansson och är 46 år. Jag är utbildad folkhälsovetare och har min magister i medicin med inriktning barn- och mödrahälsovård. Jag läser min tredje termin på Contars KBT-terapeut utbildning och innan dess blev jag färdig Trauma- terapeut med inriktning på kroppslig orientering. Jag har de senaste 15 åren arbetat i personalledande roller och som organisationsutvecklare.

I samtal med en KBT-terapeut arbetar terapeut och klient tillsammans för att hitta verktyg och strategier för att nå dit klienten strävar. Det kan handla om relationsproblem eller att hantera stress och oro. Kanske behöver du hjälp med att ta dig ur ett riskbruk eller så kanske du känner dig allmänt nedstämd. I KBT-samtal tittar vi på relationen känslor, tankar och handling för att se hur dessa påverkar dig i din vardag.

Samtalen sker under sekretess och för att säkerställa att du får så god hjälp som möjligt har jag också kontinuerlig handledning av erfaren legitimerad psykoterapeut.

 

Mig kan du träffa på:

  • Högbergsgatan 30 A, Södermalm, Stockholm
  • Källparksgatan 13, Salabacke, Uppsala.

Kostnad: 250 kr/session (45-50 min)

 

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information eller tidsbokning.

 

Telnr: 070-2130020
Mail: Susanne.Jansson@hotmail.com

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram