Sümbül Can

Jag heter Sümbül Can och är 37 år. Jag är utbildad till undersköterska och mentalskötare. Jag arbetar för tillfället som behandlare på en ätstörningsklinik för barn och ungdomar. Jag går sista året på Contars KBT-terapeututbildning. Vad är KBT? KBT står för kognitiv beteendeterapi. Det är en behandlingsmetod där vi arbetar med tankar, känslor och beteenden vilka kan ställa till det för oss i vardagen.

Har du det tufft just nu? Vill du ha hjälp och stöd till att förstå och reda ut jobbiga situationer? Vi kan tillsammans se över alla möjligheter som finns för att du ska ha det bra i livet. Samtalen sker givetvis under sekretess och jag handleds av en utbildad handledare hela vägen under processen. Lättast är att boka första samtal med mig via mail.


Välkommen!

Sümbül Can

Adress: Högbergsgatan 30A, på Södermalm i Stockholm
Kostnad 150 kr/samtal (45-50 min)

Telnr: 0736572177
Mail: sumbul_caner@hotmail.com

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram