Sofia Lisiderius

Känner du att fastnat i gamla tankemönster? Upplever du stress, hopplöshet, frustration eller oro över din livssituation och vill få hjälp att göra en förändring? Eller vill du förändra ett beteende som hindrar dig i din vardag? Har du funderat på att gå i terapi men inte vågat ta steget?

Jag heter Sofia Lisiderius och går näst sista terminen på steg 1 utbildningen till samtalsterapeut KBT. Jag har flera års erfarenhet av coaching, medarbetarsamtal, svåra samtal, ledarskapsutveckling och företagsutveckling.

KBT hjälper oss att tänka nytt och att skapa nya tankemönster. Under våra samtal undersöker vi orsaker till dina känslor och tankar. Vi funderar också på vilka beteenden som är hjälpsamma framåt, så att de passar dig bättre och bidrar till en mer välfungerande vardag för dig. Fråga mig gärna om du undrar över något så förklarar jag, och även hur jag tänker att vårt upplägg kan se ut.

Vill du träffa mig minst 10 ggr i 60 min per tillfälle till en reducerad kostnad 300 kr per tillfälle så maila till sofia@metoda.se eller ring 0709-324115. Detta erbjudande gäller under höstterminen 2020 med start i augusti. Jag har alltid ett inledande samtal på 90 min för att tillsammans med den som söker hjälp för att utreda ifall jag är den person som skulle kunna hjälpa er. Jag föreslår mötena till Contar på Södermalm, Högbergsgatan 30A.

 

Under klientarbetet under utbildningen till KBT-terapeut har jag en välutbildad och erfaren handledare som stöd.

 

Kontakt: sofia@metoda.se – tfn 0709-324 115 – www.metoda.se

Telnr: 0709-324 115
Mail: sofia@metoda.se

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.


  Kalender

  1. Fördjupningskurs MI

   1 februari - 2 februari
  2. Grundkurs KBT

   11 februari -
  3. Utbildning till KBT-terapeut

   11 mars -
  4. Grundkurs MI

   22 mars -
  5. Grundkurs ACT

   10 maj - 23 oktober
  6. Utbildning Familjeterapi

   30 september -
  7. Fördjupningskurs ACT

   29 november - 27 november

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram