Sofia Lisiderius

Känner du att fastnat i gamla tankemönster? Upplever du stress, hopplöshet, frustration eller oro över din livssituation och vill få hjälp att göra en förändring? Eller vill du förändra ett beteende som hindrar dig i din vardag? Har du funderat på att gå i terapi men inte vågat ta steget?

Jag heter Sofia Lisiderius och går näst sista terminen på steg 1 utbildningen till samtalsterapeut KBT. Jag har flera års erfarenhet av coaching, medarbetarsamtal, svåra samtal, ledarskapsutveckling och företagsutveckling.

KBT hjälper oss att tänka nytt och att skapa nya tankemönster. Under våra samtal undersöker vi orsaker till dina känslor och tankar. Vi funderar också på vilka beteenden som är hjälpsamma framåt, så att de passar dig bättre och bidrar till en mer välfungerande vardag för dig. Fråga mig gärna om du undrar över något så förklarar jag, och även hur jag tänker att vårt upplägg kan se ut.

Vill du träffa mig minst 10 ggr i 60 min per tillfälle till en reducerad kostnad 300 kr per tillfälle så maila till sofia@metoda.se eller ring 0709-324115. Detta erbjudande gäller under höstterminen 2020 med start i augusti. Jag har alltid ett inledande samtal på 90 min för att tillsammans med den som söker hjälp för att utreda ifall jag är den person som skulle kunna hjälpa er. Jag föreslår mötena till Contar på Södermalm, Högbergsgatan 30A.

 

Under klientarbetet under utbildningen till KBT-terapeut har jag en välutbildad och erfaren handledare som stöd.

 

Kontakt: sofia@metoda.se – tfn 0709-324 115 – www.metoda.se

Telnr: 0709-324 115
Mail: sofia@metoda.se

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut

+

Vad roligt att du är intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss. Första steget i din antagningsprocess är en intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

Vänligen notera tre alternativ för datum och tider som kan passa dig, så återkopplar vi till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Kalender

 1. Grundkurs KBT

  10 september -
 2. Grundkurs MI

  21 september - 22 september
 3. Utbildning Familjeterapi

  1 oktober -
 4. Utbildning KBT-terapeut

  1 oktober -
 5. När vuxna barn gör slut med föräldrar

  9 oktober -
 6. Stoppa gnäll hos andra och dig själv

  16 oktober 09:00 - 16:00
 7. Myter om kärlek

  21 oktober -
 8. Grundkurs ACT

  22 oktober - 23 oktober
 9. Fördjupningskurs MI

  9 november - 10 november
 10. Hemuppgifter – viktigt men ibland knepigt

  23 november -
 11. Fördjupningskurs ACT

  26 november - 27 november

Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram