Sanna Selvehed

Jag heter Sanna Selvehed och söker klienter att arbeta med från januari 2018. Jag påbörjar då min sista termin på Contars KBT Steg 1 – utbildning.

Känner du att du kört fast i oönskade mönster? Besväras du av stress, oro, ångest eller har du relationsproblem? Kanske har du något du grubblat på en längre tid och bestämt dig för att ta tag i?

Tillsammans hittar vi sätt att förstå dina tankar, känslor och beteenden och hittar nya vägar och förändringar framåt.

Jag är utbildad beteendevetare och har i tolv år arbetat inom HR, karriärvägledning och rekrytering. Jag har lång erfarenhet av olika typer av samtal och har genom mitt arbete träffat många som kört fast eller önskar en bättre balans i livet.

Jag tror att alla människor mår bra av terapi och att inga problem är för små. Samtalen sker givetvis under sekretess och jag får kontinuerlig handledning av erfaren leg. psykoterapeut.

Pris 200 kr/session (50 min)

Jag har tillgång till rum hos Contar på Högbergsgatan 30A, 1 tr

Välkommen att höra av dig för att boka ett första möte!

Telnr: 072-208 66 69
Mail: selvehed@gmail.com

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram