Romina Eserberg

Jag heter Romina, är 35 härliga år och har mitt ursprung i Argentina. Jag har många års erfarenhet med att jobba med människor både inom vård och omsorg, sociala arbeten, socialpsykiatrin samt beroendevården men även andra icke vårdrelaterade yrken.

Jag arbetar nu på Beroendeakuten på S:t Görans sjukhus som mentalskötare och kommer att öppna en hälso- och inspirationsstudio längre fram.

Jag har sedan tonåren velat arbeta med att hjälpa människor i olika utsatta situationer och har pluggat olika kurser och utbildningar men KBT och beroende-terapeut var det som fångade mig och jag lever nu min dröm kan man säga.

Jag tror på människans inre styrka och kapacitet att klara av vad som helst, att göra det omöjliga till en möjlighet.

Jag tror att saker vi individer gör eller beteenden vi har oftast har sina anledningar och orsaker men går att förändra/förbättra med lite stöd och vägledning.

Vad har du för livstankar? Vad skulle du önska förbättra/förändra? Det kan handla om dig eller någon nära dig. Kanske går ingenting som du vill. Börjar du bli orolig för ditt drickande eller har kanske gått för långt med droger? Längre fram tänker jag kombinera samtal med olika hälso- och kreativa aktiviteter utifrån klientens intresse och behov.

Jag tar 250kr/session och finns på Högbergsgatan 30 A vid Slussen för tillfället och eventuellt även i en lokal på vårdcentralen i Skärholmen.

Välkommen att boka ett första möte med mig. : ) Självklart under sekretess och handledning med legitimerad psykoterapeut med mångårig erfarenhet.

Några av de saker man kan tänkas söka för:

Nedstämdhet
Riskbruk
Ångest
Fobier
Depression
Relationsproblem
Stress
Självkänslan/Självförtroendet

Telnr: 0707609992
Mail: rominae.bertolotti-kbtterapeut@hotmail.com

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram