Robert Lundin – söker klient för samtalsterapi

Hej!
Jag heter Robert och går mitt andra år på Contar och studerar till KBT-terapeut. Känner du stress eller kanske oro kring relationer, din livssituation eller ett beslut? Har du fobier eller rädslor av olika slag? Behöver du stöd och råd kring dina relationer eller känner att du står och stampar på samma ställe i livet?

Då är du hjärtligt välkommen att kontakta mig så försöker vi tillsammans att hitta ett sätt att ta dig framåt. Genom kognitiv beteendeterapi söker vi tillsammans svar på vad oron och stressen handlar om eller varför situationer och beteendemönster uppstår. Du får hjälp och verktyg för att få till förändring i ditt liv och stöd för att ta dig an din livssituation på ett nytt hjälpsamt sätt.

Min mottagning ligger på Högbergsgatan 30A, 1tr, Södermalm i Stockholm.
Pris: 350 kr per session.

Varmt välkommen att höra av dig för en första kostnadsfri träff där vi går igenom dina behov tillsammans med min handledare.

Telnr: 073-7124525
Mail: Lundin.r@gmail.com

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. KBT introduktion

   29 augusti - 13 september
  2. Utbildning KBT-terapeut

   26 september -
  3. XBT – existentiell beteendeterapi

   15 oktober -
  4. Kurs i Motiverande Samtal

   17 oktober - 18 oktober
  5. Kurs i ACT

   14 november - 15 november
  6. Personlighetssyndrom

   21 november -
  7. Anknytning och Relationer

   5 december -

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram