Peter Tolstoy

Jag heter Peter Tolstoy och är 44 år.

Är du kanske i en kris eller behöver du prata med någon gällande relationsproblem, oro eller stress? Känner du att du har mer att ge eller undrar om du är på rätt plats i livet? Oavsett vad är du varmt välkommen att höra av dig.

Jag har 17 års erfarenhet av att ha arbetat med samtal och utveckling av människor, främst i personalledande roller, både i Sverige och utomlands. Jag har även arbetat flertalet år med biståndsfrågor.

Utöver pågående utbildning till KBT-terapeut (jag går termin tre av fyra på Contars KBT-terapeut-utbildning) har jag en pol.mag. samt fristående kurser i psykologi och sociologi. Jag är även utbildad coach.

Jag har kontinuerlig handledning av en legitimerad och erfaren psykoterapeut. Samtalen sker under sekretess.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information eller tidsbokning.

Adress: Contar. Högbergsgatan 30 A, Södermalm
Kostnad: 250 kr/session (45-50 min)

Telnr: 0727197384
Mail: peter.tolstoy@gmail.com

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram