Pernilla Stenqvist

Jag söker nu klienter att arbeta med under sommar/höst-17
Behöver du prata med någon? Det kan handla om relationsproblem av olika slag, oro, ångest, stress, sömnproblem, låg självkänsla, eller något annat som skapar hinder i ditt liv eller får dig att må dåligt. Ibland kan det vara till hjälp att få reflektera tillsammans och hitta redskap att arbeta vidare med, så att du kan förändra det du önskar att förändra i ditt liv här och nu.
Jag går termin fyra av fyra på Contar, och har tidigare arbetat som undersköterska i 30 år, inom bland annat åldringsvård, joursjukvård, förlossningsvård och vårdcentral.

Jag tar emot i Stockholm och Uppsala
Pris: 250kr/ 45 min.

Varmt välkommen att boka tid!
Pernilla

 

 

Telnr: 0735-880045
Mail: ettframtidshopp@gmail.com

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram