Niño De Felipe

Livet kan få en oväntad förändring. När livet får en oväntad förändring så behöver man ibland ha möjligheten att få prata med någon som lyssnar. 

 

Jag heter Niño och går steg 1 utbildningen till samtalsterapeut inom KBT. Till hösten går jag in för min näst sista termin. Till hösten söker jag en elevklient. 

 

Jag vill hjälpa dig som exempelvis upplever frustration, nedstämdhet, stress, ångest. Ställer ditt beteende till det i din vardag? Med hjälp av KBT undersöker vi orsaker till vad som skaver, vi undersöker tillsammans om att tänka nytt och arbeta bort tankemönster som begränsar dig. KBT kan vara utmärkt för dig som helt enkelt vill få en livsförändring eller nya perspektiv för att komma vidare i livet.

 

Under vårt första möte så träffas vi en timme och gemensamt avgör om jag kan ge den hjälp du behöver och om du är i behov av min typ av hjälp. Om du känner att jag inte kan ge dig den hjälp du vill ha så rekommenderar jag dig gärna vidare!

 

Jag har en bakgrund som tränare och coach inom träning, och jobbar inom LSS samt specialpedagogik för personer med autism eller autismliknande tillstånd.

 

Välkommen att boka in en tid!

 

Telnr: 076-176 42 59
Mail: ninodfelipe@gmail.com

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö

Kalender

 1. Grundkurs KBT

  10 september -
 2. Grundkurs MI

  21 september - 22 september
 3. Utbildning Familjeterapi

  1 oktober -
 4. Utbildning KBT-terapeut

  1 oktober -
 5. När vuxna barn gör slut med föräldrar

  9 oktober -
 6. Stoppa gnäll hos andra och dig själv

  16 oktober -
 7. Myter om kärlek

  21 oktober -
 8. Grundkurs ACT

  22 oktober - 23 oktober
 9. Fördjupningskurs MI

  9 november - 10 november
 10. Konsten att hålla ut vid motgångar med ACT, MI och GRIT

  13 november -
 11. Hemuppgifter – viktigt men ibland knepigt

  23 november -
 12. Fördjupningskurs ACT

  26 november - 27 november

Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram