Nicci Herrero

Hej, jag heter Nicci Herrero och är 28 år. Jag är beteendevetare med psykologi som huvudämne och är även utbildad samtalsledare hos Rädda Barnen. Jag arbetar idag som handledare i Stadsmissionen och går samtidigt min tredje termin på Contars KBT-terapeut-utbildning.

Från och med slutet av augusti kommer jag att erbjuda samtal i Contars lokaler på Södermalm. Behöver du verktyg för att hantera oro, ångest, stress, svårigheter i relationer eller har något annat du skulle vilja arbeta med i samtalsterapi. Välkommen att höra av dig till mig för att boka in ett första samtal.

Jag har kontinuerlig handledning av en erfaren psykoterapeut med handledarutbildning och samtalen sker under sekretess.

Adress: Högbergsgatan 30 A, Södermalm
Kostnad: 150 kr/session (45-50 min)

Telnr: 0793372941
Mail: nicci.herrero@gmail.com

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram