Mohamed Osman

Hej!
Jag heter Mohamed Osman och är 47 år gammal. Jag har jobbat med människor inom olika människor vårdande yrken i 15 år och suttit i samtal med människor med olika behov av förändring. Jag har de senast 5 åren jobbat med att utveckla mitt företag där jag för närvarande arbetar som handledare för arbetssökande.
Jag går termin 3 av 4 på Contars KBT-terapeututbildning. Vi har börjat att jobba med provklienter och kommer att erbjuda samtal i Contars lokaler på Södermalm.
Vill du ha förändring i ditt liv och behöver hjälp med bland annat oro, ångest, stress, svårigheter i relationer eller har något annat du skulle vilja samtala om i terapirummet. För tidsbokning vänligen maila mig för snabbare hantering.
Samtalen sker under sekretess och jag får handledning av en erfaren legitimerad psykoterapeut under tiden jag träffar dig för att säkerställa att du får den hjälp du söker.

Besöket kostar 250 kr/session (45-50 minuter).

Välkommen att höra av dig för ett första möte!
Mohamed Osman

Telnr: 072-324 04 85
Mail: mohos32@yahoo.se

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram