Mohamed Osman – söker klienter för par- och/eller familjeterapi

Jag heter Mohamed Osman, diplomerad KBT terapeut (steg 1) med ett tilläggsdiplom i familjeterapi. Jag går nu på handledning på par & familjeterapi för att erhålla min diplom som Par- och Familjeterapeut.

Jag har lång erfarenhet av att jobba med olika människor med olika problematik bland annat missbruk och kriminalitet. Jag är i grunden diplomerad samtalsterapeut med inriktning KBT steg 1.

Jag söker just nu ett par eller en familj som önskar få hjälp med sin tillvaro. Önskar ni eller känner ni någon som är intresserad av att träffa mig minst 5 ggr i 90 min för en reducerad kostnad på 450 kr per tillfälle, med start så snart som möjligt. Under våra träffar kommer jag få handledning av en erfaren handledare, leg psykolog och leg psykoterapeut.

Följande adress har jag min mottagning:
Stockholm – Högbergsgatan 30A, 1 tr i Contars lokaler
Norrköping – Gymnastikgatan 14

Välkommen att boka tid!
Mohamed Osman

Telnr: 072-324 04 85
Mail: mohos32@yahoo.se

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. Kurs i Motiverande Samtal

   23 november - 24 november
  2. Tvångssyndrom

   30 november -
  3. Beroende

   18 januari -
  4. KBT introduktion

   1 februari - 16 februari
  5. Utbildning KBT-terapeut

   7 mars -

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram