Mimmi Melén – söker utbildningsklient

Behöver du någon att prata med om din oro, livssituation, stress, dina rädslor eller något annat som påverkar dig och ditt liv just nu. Eller vill du förändra ett beteende som hindrar dig i din vardag? Om du vill kika närmare på det här tillsamman med mig så är du varmt välkommen att höra av dig.

KBT hjälper oss att tänka nytt och att skapa nya tankemönster. Under våra samtal undersöker vi tillsammans orsaker till dina känslor och tankar. Vi kommer också titta på vilka beteenden som är hjälpsamma framåt för dig, så att de passar dig bättre och bidrar till en mer välfungerande vardag för dig.

Mimmi heter jag och till hösten läser jag den näst sista terminen på steg 1 utbildning till samtalsterapeut med inriktning KBT. Vi träffas en gång i veckan ca. 10-16 gånger á 50 minuter hos Contar i deras trevliga lokaler på Högbergsgatan 30A på Södermalm. Kostnad per session är rabatterat till 300 kr per gång.

Då jag är under utbildning kommer jag att få handledning av en erfaren legitimerad psykoterapeut under arbetes gång.

Du är varmt välkommen att höra av dig till mig, fråga mig gärna om du undrar över något och så stämmer vi av vad du skulle vilja ha hjälp med och hur det kan se ut framåt.

 

Telnr: 070 891 19 94
Mail: mimmi.melen@hotmail.se

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. Kurs i Motiverande Samtal

   23 november - 24 november
  2. Tvångssyndrom

   30 november -
  3. Beroende

   18 januari -
  4. KBT introduktion

   1 februari - 16 februari
  5. Utbildning KBT-terapeut

   7 mars -

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram