Martin Modig

Hej! Brottas du med ett problem? Sitter du fast i gamla hjulspår? Känner ångest eller nedstämdhet men vet inte hur du ska ta dig ur det. Vill du tillsammans med mig utforska och försöka hitta andra strategier och förhållningssätt till dina tankar, känslor och sätt att agera. Jag har en stark tro på att relationen mellan terapeut och klient är viktig om terapin ska vara verksam. Jag erbjuder därför ett första gratis samtal så att du i lugn och ro kan avgöra om du tror att vi funkar tillsammans.

Vem är jag? Jag är 38 år och går fjärde terminen på Contars utbildning till KBT terapeut. Jag är anställd för Stockholm stadsmission där jag arbetar med hemlösa och utsatta grupper i samhället bland annat med samtalsstöd. Jag har en stark tro på samtalet som en läkande kraft och har stor vana av att möta människor i kris. Jag är även intresserad av existentiell terapi och hur man kan prata om existentiella frågor i terapirummet.

Jag har min mottagning i Contars lokaler på Högbergsgatan 30A, Södermalm, Stockholm.

Pris: 300 kr per session (55 min)

Välkommen att boka tid!

Telnr: 076-24 88 700
Mail: martinmodig@gmal.com

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram