Marita Wahlberg

Funderar du på att gå i samtalsterapi under våren?
Behöver du någon att prata med om din oro, din livssituation, dina rädslor eller något annat som påverkar dig och ditt liv just nu.
Då är du välkommen att ta kontakt med mig. Till våren går jag min sista termin på min utbildning till samtalsterapeut med inriktning mot KBT. Vi träffas då under våren en gång i veckan (ca 10-12 gånger)i 50 minuter, i Contars trevliga lokaler på Högbergsgatan på Södermalm. Under ovanstående tid kommer jag att få handledning av en erfaren leg. psykoterapeut. Priset per gång är rabatterat till 300 kr.

Min bakgrund är att jag har lång erfarenhet av arbete som sjuksköterska och barnmorska inom offentlig sektor. Jag har under flera år arbetat bl.a på förlossning, ungdomsmottagning, på sex och samlevnadsmottagning samt med stödsamtal till kvinnor som fått en cancerdiagnos. Jag har också under en längre tid arbetat som chef med inriktning mot HR frågor bl.a. med motiverande, coachande samtal och att stötta utbrända medarbetare.

Du är välkommen att kontakta mig via mail eller sms:a mig på min mobil!

Telnr: 070-100 14 29
Mail: merwterapi@telia.com

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.


  Kalender

  1. Personlighetssyndrom

   4 maj -
  2. SKAMFILAD – om att möta svåra känslor hos sig själv och andra

   5 maj -
  3. Grundkurs ACT

   10 maj - 11 maj
  4. Grundkurs KBT

   17 maj - 1 juni
  5. Utbildning Familjeterapi

   30 september - 6 maj
  6. Utbildning till KBT-terapeut

   7 oktober -
  7. Fördjupningskurs MI

   15 november - 16 november
  8. Fördjupningskurs ACT

   29 november - 30 november

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram