Marita Wahlberg

Funderar du på att gå i samtalsterapi under hösten?
Behöver du någon att prata med om din oro, din livssituation, dina rädslor eller något annat som påverkar dig och ditt liv just nu.
Då är du välkommen att ta kontakt med mig. Till våren är jag färdig med min utbildning till samtalsterapeut med inriktning mot KBT. Vi träffas då under hösten en gång i veckan (ca 10-12 gånger)i 50 minuter, i Contars trevliga lokaler på Högbergsgatan på Södermalm. Under ovanstående tid kommer jag att få handledning av en erfaren leg. psykoterapeut. Priset per gång är rabatterat till 300 kr.

Min bakgrund är att jag har lång erfarenhet av arbete som sjuksköterska och barnmorska inom offentlig sektor. Jag har under flera år arbetat bl.a på förlossning, ungdomsmottagning, på sex och samlevnadsmottagning samt med stödsamtal till kvinnor som fått en cancerdiagnos. Jag har också under en längre tid arbetat som chef med inriktning mot HR frågor bl.a. med motiverande, coachande samtal och att stötta utbrända medarbetare.

Du är välkommen att kontakta mig via mail eller sms:a mig på min mobil!

Telnr: 070-100 14 29
Mail: merwterapi@telia.com

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Med vänliga hälsningar
  Liselott Adsjö, Kundansvarig

  Liselott Adsjö

  Kalender

  1. Utbildning KBT-terapeut

   1 oktober -
  2. Grundkurs ACT

   22 oktober - 23 oktober
  3. Hemuppgifter – viktigt men ibland knepigt

   23 november -
  4. Fördjupningskurs ACT

   26 november - 27 november
  5. Fördjupningskurs MI

   1 februari - 2 februari
  6. Grundkurs KBT

   11 februari -
  7. Utbildning till KBT-terapeut

   11 mars -
  8. Grundkurs MI

   22 mars -

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram