Laila Kangas

Jag heter Laila Kangas, 43 år, är utbildad socionom och har under de senaste 11 åren arbetat som kurator. I januari 2018 börjar jag min sista termin på Contar och kommer from den månaden kunna erbjuda samtal till reducerat pris. Efter 20 år som socionom har jag lång erfarenhet av samtal och möten med människor.

Känner du att du behöver prata med någon? Det kan handla om relationsfrågor, oro, ångest, självkänsla, stress…. eller annat som påverkar dig och ditt mående och som snarare stjäl energi än ger. Tillsammans reflekterar vi över dessa frågor och strävar efter att hitta verktyg som ger dig möjlighet att påverka och förändra din situation.

Samtalen sker under sekretess och för att säkerställa att du får så god hjälp som möjligt har jag också, efter samtalen, kontinuerlig handledning av erfaren legitimerad psykoterapeut.

Jag har tillgång till samtalsrum på Högbergsgatan på Södermalm.

150:-/tillfälle (45-50 min)

Välkommen att höra av dig för ett första möte!

Högbergsgatan 30A, 1 tr, på Södermalm
Paradistorget 4, 3 tr, Huddinge C

 

Telnr: 076 - 762 51 01
Mail: laila.kangas@huddinge.se

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram