Katri Silverkors

katri_silverkors_liten2Livet är utmanande och vi kan alla drabbas av perioder när vi fastnar i känslor, tankar och beteenden som skapar olika typer av bekymmer i våra liv. Ibland kan vi reda ut sakerna på egen hand, men andra gånger kan det vara till hjälp att få reflektera tillsammans med en terapeut och hitta nya redskap att arbeta vidare med. Det kan handla om relationsproblem av olika slag, nedstämdhet, oro, ångest, stress, låg självkänsla eller annat som du upplever skapar hinder i ditt liv eller får dig att må dåligt. Eller kanske är du osäker på vad du vill med ditt liv och vill nysta i vad som djupast är det du värderar och längtar efter? Terapi är ett bra sätt att investera i sitt eget välmående och sin utveckling.

För mig som blivande KBT-terapeut är det viktigt att du som klient i mötet får uppleva empati, trygghet och närvaro. Samtalet är tänkt att vara ett gemensamt utforskande hur du som klient kan komma vidare och förändra det du önskar att förändra i ditt liv här och nu.

Om du skulle vilja testa på KBT-terapi kommer jag att som elev, från och med oktober 2016, erbjuda möjlighet att gå i samtal. För att säkerställa att du får så god hjälp som möjligt får jag regelbunden handledning av en erfaren, legitimerad, psykoterapeut. Jag går tredje terminen av fyra på Contar och är i grunden präst i Svenska Kyrkan.

Du är välkommen att kontakta mig om du är intresserad och boka en tid för ett bedömningssamtal!

Kostnaden är 250kr/session (50min)

Telnr: 073-8289775
Mail: katri@silverkors.net

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram