Johanna Baraka

johanna_baraka_litenAtt söka inåt och investera lite tid i att ”förstå sig på sig” kan leda till att vi får glädjen och hoppet tillbaka. Livet består av toppar och dalar, vi hamnar ibland i svackor som kan kännas större och mer komplexa än vi själva upplever oss klara av att hantera. Om du vill ha hjälp att ta reda på vilka beteenden, tankar och mönster som skapar oro i ditt liv, eller om du har behov av att strukturera en alltför stressig vardag, upplever du kanske problem i relationer eller bär du på tidigare upplevd sorg. Tveka inte att höra av dig till mig så hjälper jag dig finna rätt väg igen. Tillsammans kan vi ta reda på hur du kan skapa harmoni i ditt liv.

Jag går Contars 2-åriga KBT-terapeut utbildning, är sjuksköterska i botten och har stor erfarenhet att arbeta med människor i sorg och kris. Söker en klient att arbeta tillsammans med under hösten 2016. Kostnad 250 kr/tillfälle(50 min).
Varmt välkommen att höra av dig!

Telnr: 070-2752587
Mail: j.baraka@hotmail.com

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram