Helena Pålson

Hej! Skulle du vilja jobba med dig själv genom att utforska och bli medveten om hur dina tankar och känslor påverkar dig i din vardag? Ta gärna då kontakt med mig, så kan vi utforska det tillsammans.

För att du ska kunna få en så trygg och bra terapi som möjligt kommer jag att ha regelbunden handledning av en legitimerad kognitiv psykoterapeut. För att kunna säkerställa kvalitén ytterligare filmar jag terapin som hjälp under min handledning.

Min utbildning: Två år. Går nu sista terminen av fyra, på Contar Utbildning AB. KBT-terapeututbildning (steg 1).

Plats: Högbergsgatan 30A, Stockholm
Antal sessioner: 10 till 12 gånger
Kostnad: 250 kr per session (45 till 50 min)
Tid och dag: 1 gång/vecka. Tid och dag bestämmer vi tillsammans.

Du kan ringa eller maila mig. Gör det som passar bäst för dig. Det som skulle vara bra för mig att veta är vad du söker hjälp för. En liten kort beskrivning och dessutom om du själv har några frågor.

Med vänliga hälsningar
Helena Pålson – Elev på Contar Utbildning AB

Telnr: 070 - 799 31 58
Mail: kbt.samtalsterapi@palson.se

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram