Håkan Wilhelmsson

Det kommer en tid när du är redo att göra förändringar i ditt liv och du vill ha något mer – att förändra dina perspektiv och se hur du passar in i världen, finna nya metoder för att förändra din syn på livet, och reflektera över hur du reagerar i vissa situationer.

Hej! Jag heter Håkan, och kanske kan jag hjälpa dig på din väg — med att lyssna, diskutera och arbeta med dig genom KBT-terapi, kognitiv beteendeterapi. Om du känner dig nere, stressad eller vill förändra något i ditt liv, låt oss prata! Jag går sista året på Contars KBT-terapeututbildning och ser fram emot att träffa dig. Var god kontakta mig via telefon eller e-post.

Lite om mig:
Jag är en 43-årig svensk, ursprungligen från Skåne, som bott i Stockholm nu i mer än 20 år. Jag har också bott och studerat i USA, så jag talar och förstår både svenska och engelska helt obehindrat. Jag har arbetat med serviceyrken hela mitt vuxna liv, bland annat inom vård för unga vuxna, handikappade och seniorer. Jag har till och med jobbat med hembyggnation och renovering av lägenheter, och serverat på restauranger, tåg och kaféer! Jag tror på en positiv livssyn, och lever livet på livets villkor – man kan lära sig mycket även av kriser i livet — de kan vara de största läromästarna.

Besöket kostar 250 kr:- för 45-50 min.

Välkommen!
Håkan

 

Telnr: 073-367 70 90
Mail: hawkinsofsweden@hotmail.com

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram