Cecilia Zaudy – söker klient för samtalsterapi

Hej!

Känner du dig vilsen i livet, har svårigheter i relationer, eller känner dig fast i din livssituation? Lider du av ångest, stress, rädslor eller fobier? Plågas du av dålig självkänsla, sömnproblem eller depression?

Då är du varmt välkommen att vända dig till mig för att tillsammans försöka hitta en lösning på dina problem genom kognitiv beteende terapi.

Vi går igenom dina tankar och beteenden och arbetar gemensamt med evidensbaserade metoder, för att minska dina psykiska besvär och förbättra ditt mående och din livskvalitet.

Jag heter Cecilia och går andra året på Contars utbildning i kognitiv beteende terapi. Under hela vår terapi kommer jag att handledas av en erfaren, legitimerad psykoterapeut. Jag lägger stor vikt vid att våra terapisessioner genomförs med stor medkänsla och respekt för dig och din situation.

Terapin kommer inledas med ett kostnadsfritt samtal där vi går igenom dina behov. Resterande samtal kommer att kosta 350 kr per gång. Samtalen kommer att genomföras i Contars lokaler på Högbergsgatan 30A på Södermalm i Stockholm.

Om du är intresserad av att boka en session eller har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig!

Telnr: 0738392424
Mail: cecilia@zaudy.se

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. KBT introduktion

   29 augusti - 13 september
  2. Utbildning KBT-terapeut

   26 september -
  3. XBT – existentiell beteendeterapi

   15 oktober -
  4. Kurs i Motiverande Samtal

   17 oktober - 18 oktober
  5. Kurs i ACT

   14 november - 15 november
  6. Personlighetssyndrom

   21 november -
  7. Anknytning och Relationer

   5 december -

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram