Carola Tholander – söker klient för samtalsterapi

Jag läser till diplomerad KBT- terapeut (steg 1) och nästa termin ska mina kurskamrater och jag ha egna klienter i studentterapi. Jag söker dig som tex känner oro, får panikångest, är rädd för att flyga, inte vågar byta jobb, inte vågar gå ut på date, inte vågar tala inför grupp, känner dig ensam, känner dig nedstämd mm. Går du och grubblar och har under längre tid funderat på att du vill göra något åt saken, så har du nu chansen.

10 terapitillfällen om 45 minuter gången under vårens lopp med terapeutstudent tillsammans med handledare. I och med att handledaren hela tiden finns i bakgrunden blir det som en regelrätt terapiomgång. Mottagningen är hos Contar på Högbergsgatan 30A i Stockholm eller i Borlänge på min egna mottagning.

Vi sätter igång nu i december 2021 eller januari 2022.

 

Lite mer information om vem jag är:
Jag har lång erfarenhet av socialpsykiatri samt beroendeproblematik. Jag driver tillsammans med min man HVB hem för vuxna män och kvinnor med beroendesjukdom.

Fritiden tillbringar jag mest med mina hästar och hundar , natur och djur är något som passar mig perfekt för att finna andlighet och medveten närvaro .

 

Lite info om Terapin.
Åldrar från 18 och uppåt är välkomna att söka.
Den sökande måste binda sig till 10 terapitillfällen.
Kostnad 400 kr gången.
Sessionerna är ca 45 – 50 min och vi blandar samtal m hemuppgifter för att du i lugn och ro ska hinna reflektera även utanför sessioner och därmed så får du en chans att få ut maximalt av din terapi.

Intresserade är mycket välkomna att maila mig på info@inslussen.se

Mail: info@inslussen.se

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. Kurs i Motiverande Samtal

   23 november - 24 november
  2. Tvångssyndrom

   30 november -
  3. Beroende

   18 januari -
  4. KBT introduktion

   1 februari - 16 februari
  5. Utbildning KBT-terapeut

   7 mars -

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram