Carina Qvarnsved

Jag heter Carina, är 52 år och bor i Söderhamns kommun där jag arbetar inom socialförvaltningen med familjebehandling. Jag har 30 års erfarenhet inom socialt arbete då främst med att arbeta i och med relationer samt samtal. Som ett led som studerande KBT- terapeut börjar jag hösten 2017 termin 3 av 4 min praktiserande del i studierna i form av samtal.  Samtalen sker under sekretess och kvalitetssäkring som egen kontinuerlig handledning med legitimerad psykoterapeut.

Jag erbjuder min tjänst och söker dig som behöver prata med någon. Det kan vara olika relations frågor, oro, ångest, stress eller har du frågor om personlig utveckling som stärka självkänsla och självförtroende. Välkommen att ringa för en första kontakt, kanske boka och prova på samtal till reducerat pris! Jag berättar om hur Kognitiv Beteende Terapi fungerar och vi kommer överens om dina mål. På det sättet har vi fått bra grund att stå på inför din terapi start.

Väl mött.
Carina Qvarnsved

Adress: Högbergsgatan 30.A 1 tr, på Södermalm
Kostnad: 150 kr/session (50 min)

 

Telnr: 0705661488
Mail: Magganq@yahoo.se

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram