Anna Tell

Anna Tell 2Anna Tell – Lider du av oro, ångest, stress, ilska eller nedstämdhet? Har du känslor, tankar eller beteenden som kommit att styra ditt liv i en riktning som du inte är nöjd med? Kanske har du relationsproblem, låg självkänsla eller något annat problem som hindrar dig från att leva så som du skulle vilja? Då kan samtalsterapi vara rätt för dig.

Jag är under utbildning till KBT-terapeut (steg 1) och söker dig som vill gå i regelbunden terapi, med start i början av april.

Tillsammans utforskar vi det som inte fungerar och finner vägar till förändring. Målet är att du ska få förhöjd livskvalitet, glädje och kraft. Du är värd att må bra!

Kostnaden är 250 kr/session (50 min). Jag har regelbunden handledning av legitimerad psykoterapeut.

Varmt välkommen att höra av dig till mig så bokar vi tid för ett första bedömningssamtal.

Telnr: 070-746 43 72
Mail: annatell.kbt@gmail.com

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram