Anna Barve

Känner du att livet inte riktigt är vad du vill att det ska vara? Kämpar du med relationsproblem, oro eller har du stressrelaterade  symptom? Det finns lika många skäl att gå i terapi som det finns människor. Man kanske längtar efter en förändring eller känner att det är något i livet som “skaver”. Kognitiv beteendeterapi är en evidensbaserad behandling som med ett starkt forskningsstöd visar goda resultat inom en rad områden. Tillsammans undersöker vi vad du vill och behöver för att kunna påbörja ett förändringsarbete.

Jag heter Anna Barve, är 48 år och går sista terminen i tvåårig psykoterapiutbildning till KBT-terapeut på steg 1-nivå. Jag har en bakgrund som tv-journalist, och genom åren har jag gjort många intervjuer med personer om deras känslor, tankar och livsfrågor. Jag har fördjupat mig i missbruks- och anhörigproblematik och skrev 2010 antologin Kysst av spriten – berättelser om alkohol och relationer.

Samtalen sker på Södermalm en gång i veckan och kostar 300 kr för 45 minuter.

Jag är även diplomerad mentor i Mediyoga med inriktning på stress och utmattning, så vid stressrelaterad problematik finns möjlighet att kombinera samtal med gynnsamma andnings- och yogaövningar.

Välkommen att kontakta mig för mer information!

Telnr: 0704 -132336
Mail: annabarve@gmail.com

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram