Ann-Charlotte Klingberg – söker klient för samtalsterapi

Önskar du gå i samtalsterapi? Då är det kanske dig jag behöver.

Jag läser till diplomerad KBT-terapeut och nu till hösten skall jag och mina kurskamrater ha egna klienter i studentterapi.
Jag söker dig som känner oro, är rädd för att flyga, får panikångest, känner dig ensam, känner dig nedstämd, inte vågar tala inför andra/grupp, inte våga byta jobb mm.
Vi är ju alla människor olika och vi bär på olika erfarenheter och svårigheter som har format oss, ibland kan detta kännas betungande och som hinder i livet men det behöver inte vara ett hinder för utveckling och förändring. Att vara ångestfylld, rädd eller ledsen är inte ett problem i sig, de känslorna har människan haft i alla tider. Men när det blir en låsning det är då problemet uppstår, när känslorna börja konkurrera ut viktiga saker i livet och påverkar arbete, familj och andra relationer. Och att då gå i terapi kan hjälpa dig att få perspektiv på dina problem. Om du får större kunskap om dig själva så är det en bra förutsättning för förändring.
Jag har tidigare jobbat som behandlingspedagog med ungdomar med psykosociala problem, och med människor som av olika anledningar stått långt ifrån arbetsmarknaden.
Ålder från 18 år och uppåt är välkomna att söka. Hör av dig så berättar jag mer vad som gäller med att gå i terapi.

 

Pris: 300 kr per session.

Ann-Charlott Klingberg terapeutelev på Contar.

Telnr: 076-807 01 45
Mail: sofie9189@gmail.com

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. KBT introduktion

   31 augusti - 15 september
  2. Utbildning KBT-terapeut

   28 september -
  3. Beroende

   10 oktober -
  4. Kurs i ACT

   19 oktober - 20 oktober
  5. NPF – neuropsykiatriska funktionsnedsättningar

   8 november -
  6. Kurs i Motiverande Samtal

   23 november - 24 november
  7. Tvångssyndrom

   30 november -

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram