Andrew Sajjadi-Bergqvist

Andrew Sajjadi BergqvistAndrew Sajjadi-Bergqvist – Upplever du negativa tankar, känslor och beteenden? Har du oro, ångest, relationsproblem, dålig självkänsla, nedstämdhet eller något annat som skapar hinder och konflikter i ditt liv? Det går att vända på detta och skapa ett bättre mående med hjälp av KBT psykoterapi. Empati, tillit, närvaro, värme och professionalism är viktiga ledord för mig i mötet med dig.

Om mig själv
Jag läser contars grundläggande KBT psykoterapiutbildning är inne på termin 3 av 4. Jag har filosofi kanditexamen i statsvetenskap. Jag har arbetat som utredare/utvecklare inom kommunal skol/utbildningssektorn, första och andra linjens chef inom flyktingmottagande, arbetsmarknadsåtgärder och funktionshinderverksamhet inom kommun sektorn. Nu arbetar jag i min enskilda firma med coaching, tennisträning och KBT-psykoterapi i kombination med arbete inom barn-,ungdoms- och vuxenpsykiatrin.

Välkommen att kontakta mig för bedömningssamtal på

Kostnad: 250 kr per session på 50 minuter

Väl mött
Andrew Sajjadi-Bergqvist

Telnr: 0768-93 54 87
Mail: andrew@hopegrace.se

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram