Aino Jankert

Aino JankertAino Jankert – Terapi för mig är att investera i sig själv, för sig själv men i förlängningen också för sin omgivning. Om du vill ha hjälp att  bryta med negativa tankar, göra upp med gamla mönster, minska din oro och ångest och istället bygga din självkänsla och därigenom öka din livsglädje och livskvalitet så finns jag här för att hjälpa dig hitta rätt väg i processen. Tillsammans undersöker vi vad som skaver och finner en väg ut och vidare. Du är värd att må bra.

Jag går Contars KBT-terapeututbildning (steg 1) och söker just nu klienter för samtal med start i slutet av mars / början av april. Kostnad: 250 kr per tillfälle (ca 45-50 min)

Varmt välkommen att kontakta mig så bokar vi en tid för ett bedömningssamtal.

Telnr: 070-796 26 29
Mail: ainojankert71@gmail.com

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram