Agnes Rysinska

Finns det något i ditt liv som du skulle vilja ändra på men inte vet hur? Prova ett par sessioner med mig som blivande KBT-terapeut!

KBT är en av de tryggaste och mest använda metoderna för att ändra negativa eller förlamande tankemönster. Som klient får du utforska vad som triggar eller orsakar negativa tankar eller tillstånd, och prova nya sätt att tänka och agera. Boka gärna ett första gratismöte då du får bedöma om min samtalsstil sammanfaller med dina preferenser. Vanliga sessioner kostar 300 kronor/55 minuter. Jag ser fram emot att möta dig!

Något om mig: Jag är 54 år och inne på min tredje termin på Contars utbildning till KBT Samtalsterapeut. Jag har tidigare studerat psykologi i fem års tid i USA, med fokus på psykologi som vetenskap samt psykologins historia. Jag tror helhjärtat att två människor som samtalar ärligt med varandra skapar magi.

Telnr: 070-772 57 24
Mail: agnes_rysinska@hotmail.com

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram