Abdeljalil Darrassi

Jag heter Abdeljalil, är 48 år, bor i Huddinge kommun och arbetar idag som behandlingsassistent i (SiS) Satens institutions styrelse LVM.

Som ett led som studerande KBT- terapeut går jag termin tre av fyra på Contar och söker nu klienter att arbeta med. Upplever du att det finns något som hindrar dig från att leva fullt ut? (Det kan vara osunda relationer, konflikter, separation, rädsla, sorg, förtvivlan, ilska, ensamhet, oro, ångest, stress, skam, sömnsvårigheter, bristande självkänsla och svartsjuka, beroende och missbruk…) Tillsammans med mig kan du i samtalsterapi få hjälp med det problem som påverkar ditt liv i negativ riktning.

Vi möts utifrån vart du befinner dig i din livssituation och formulerar tillsammans ett tydligt mål för terapin. Beroende på problematik kan terapin vara från några eller flera tillfällen. Samtalen sker under sekretess och handledning sker med legitimerad psykoterapeut.

 

Jag erbjuder ett introduktionssamtal om 40 minuter, där vi pratar om din situation och hur jag bäst kan hjälpa dig.

Språk: Svenska eller Arabiska
Kostnad: 150 kr/session (40 min)

Jag har tillgång till två lokaler ( Södermalm och Hägersten)
Adress: Högbergsgatan 30.A 1 tr, på Södermalm
Alternativt: Västberga Alle A1, 9 tr, Hägersten

 

Varmt välkommen att boka tid!

 

Abdeljalil Darrassi

Telnr: 0700197566
Mail: abdeljalil.darrassi@hotmail.com

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram