Rumsbokning

Hos oss på Contar kan du hyra rum för samtal eller konferens. När vi inte har undervisning hyr vi ut våra två klassrum för konferenser och möten. Medlemmar i vårt yrkesnätverk Contar-terapeuterna kan också hyra samtalsrum hos oss per terapisession om minst en timme.

Vi får ofta höra att våra lokaler är hemtrevliga och mysiga och att det är lite som att komma till en lugn oas mitt på centrala Södermalm i Stockholm när man besöker oss.

Boka våra rum för konferens

Den som önskar har möjlighet att hos oss boka rum för konferenser och möten för upp till 20 personer i vårt klassrum Cognitio, respektive för upp till 12 personer i vårt lite mindre klassrum Brasilien. Våra lokaler är belägna på Södermalm i Stockholm, på Högbergsgatan 30 A. Ni tar er hit kommunalt genom att åka tunnelbanan till station Slussen eller Medborgarplatsen, vilka båda ligger på samma avstånd från oss.

 • Brasilien – 240 kr exklusive moms per timme
 • Cognitio – ca 800 kr exklusive moms per timme

Ni bokar Cognitio om minst 3 timmar. Pris varierar beroende på tillgänglighet och veckodag.

I rumshyran ingår tillgång till projektor, whiteboard, blädderblock och ni har även tillgång till vår köksavdelning, inklusive kaffe och te. Ni återlämnar hyrt rum i städat skick.

Kontakta oss gärna för mer information om pris och tillgänglighet!

Contars klassrum CognitioContars klassrum Brasilien

 

Boka rum för samtalsterapier

Är du medlem i Contars terapeutnätverk Contar-terapeuterna så har du möjlighet att boka samtalsrum hos oss per session om minst en timme. I rumshyran ingår tillgång till whiteboard och du får tillgång till vår köksavdelning, inklusive kaffe och te. Du återlämnar hyrt rum i städat skick.

Bokning av samtalsrum gör du via bokningssystemet Skedda. 

Inloggningssidan till Skedda hittar du här

 

hyra rum hos Contar

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss eller via digital plattform. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram