Contar och Existentiellt Forum inleder samarbete

Contar har inlett ett samarbete med Existentiellt Forum gällande utbildning till Existentiell coach. De som driver Existentiellt Forum är Ann Lagerström och Annalena Sund Aillet och du kan läsa mer om hela deras verksamhet på www.existentielltforum.nu

Contar har sedan 2004 haft ett existentiellt perspektiv i sin grundläggande psykoterapiutbildning till KBT terapeut och är nu glada att kunna presentera en diplomerad utbildning till Existentiell coach.

Klicka här för att läsa om utbildningen. Nästa kurs börjar i september 2020.

 

Ann Lagerström är Fil. mag i praktisk kunskap med inriktning på existentiella samtal, certifierad existentiell coach, existentiell vägledare och samtalsledare, mindfulnessinstruktör, senior ledarskapskonsult, handledare, föreläsare, författare och journalist. 2013 introducerade hon existentiell coaching i Sverige och skapade den första utbildningen i samarbete med Elisabeth Serrander.

Ann utbildar, handleder och håller i olika former av samtal med utgångspunkt i existentiell livsfilosofi och psykologi. Föreläser om existentiella frågor och existentiell samtalsmetodik. Handleder ledare och existentiella coacher. Skriver böcker och journalistik.

 

 

 

Annalena Sund Aillet är leg. psykolog, leg. psykoterapeut, certifierad existentiell coach och handledare och lärare i psykoterapi och existentiell coaching.

Hon är utbildad systemisk familjeterapeut samt lärare för grupper i MBRP (Mindfulnessbased Relapse Prevention) och MSC (Mindful Self-Compassion).

Annalena driver sitt eget företag Olofsgatan 11 Utbildnings AB i Stockholm city där hon arbetar som psykolog, psykoterapeut, existentiell coach och handledare med individer, par och grupper.

Annalena har studerat filosofi på Stockholms universitet och existentiell filosofi och psykologi på Södertörns Högskola och gått en utbildning i Existential Time–Limited Therapy för Alison Strasser. Hon har också i flera år handlett på grundkursen i existentiell coaching på EXI och certifieringsprogrammet på SEPT. Från och med januari 2019 är hon också en del av Existentiellt Forum.

SPRÅK svenska, finska, engelska och franska

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Med vänliga hälsningar
  Liselott Adsjö, Kundansvarig

  Liselott Adsjö

  Kalender

  1. Utbildning KBT-terapeut

   1 oktober -
  2. Grundkurs ACT

   22 oktober - 23 oktober
  3. Hemuppgifter – viktigt men ibland knepigt

   23 november -
  4. Fördjupningskurs ACT

   26 november - 27 november
  5. Fördjupningskurs MI

   1 februari - 2 februari
  6. Grundkurs KBT

   11 februari -
  7. Utbildning till KBT-terapeut

   11 mars -
  8. Grundkurs MI

   22 mars -

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram