Vida Langroudi – Leg. Psykoterapeut

Mitt namn är Vida Langroudi och arbetar som leg. Psykoterapeut på S:t Lukas sedan en tid tillbaka. Min terapeutiska utbildning/metod baseras i första hand på KBT men jag har även en basutbildning med relationell inriktning och också utbildning inom ACT; schematerapi och Prolonged Exposure (PE). Jag har långvarig erfarenhet inom psykiatrivård, VC samt andra områden i vården. Förutom individuell behandling har jag arbetat terapeutisk med olika gruppbehandlingar såsom stress, utmattning, självkänsla, sömn- och ADHD. Jag har tidigare hållit föredrag om ångest, depression, stress och utmattning för både patienter och deras anhöriga.

Hemsida till S:t Lukas i Stockholm: https://sanktlukas.se/stockholm/

Hos Contar arbetar Vida som gruppterapeut.

Mail: info@contar.se

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. Beroende

   18 januari -
  2. KBT introduktion

   1 februari - 16 februari
  3. Utbildning KBT-terapeut

   7 mars -
  4. Terapeutens misstag

   19 mars -
  5. Kurs i ACT

   13 maj - 14 maj
  6. Kurs i Motiverande Samtal

   23 maj - 24 maj

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram