Sten Edenhag – Lärare och Samtalsterapeut

Jag är diplomerad samtalsterapeut steg 1 med kognitiv inriktning. Mitt specialområde är alkohol och andra droger samt anhörigfrågor. Ursprungligen kommer jag från det lilla brukssamhället Hofors i Gästrikland. Från en officersexamen på 70-talet, via tjänstgöring som FN-observatör i Mellanöstern och Afrika och ett antal år inom det privata näringslivet arbetar jag i dag i Försvarsmakten med drogpreventiv verksamhet. Jag är instruktörsutbildare i riskreduceringsprogrammet PRIME For LIFE. Min mottagning ligger på Högbergsgatan 30A 1 trp på söder i Stockholm.

Pris per session: 600 kr plus moms (750 kr inkl.moms)

Telnr: 070-8632045
Mail: sten-erik.edenhag@contar.se

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram