Lina Strömberg – leg. Psykoterapeut och Socionom

Lina Strömberg är Socionom, M.A, leg. psykoterapeut. Hon driver idag en KBT-mottagning och har länge arbetat med behandling inom specialistpsykiatrin och har erfarenhet av att arbeta med ångest, depression, posttraumatisk stressyndrom, samt personlighetsstörningar. Har under flera år arbetat med dialektisk beteendeterapi (DBT). Har utbildning i ACT samt i prolonged exposure (PE) vilket är en behandlingsform för personer med posttraumatisk stressyndrom (PTSD). Under våren 2017 gick hon även en utbildning i KIBB (kognitiv integrerad behandling för barnmisshandel). Hos Contar arbetar Lina som gruppterapeut. I gruppterapin kommer Lina att utgå från Unified protocol som tillhör tredje vågens KBT.

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut

+

Vad roligt att du är intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss. Första steget i din antagningsprocess är en intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

Vänligen notera tre alternativ för datum och tider som kan passa dig, så återkopplar vi till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Kalender

 1. MI och GRIT

  29 maj 09:00 - 16:00
 2. Grundkurs i KBT

  10 september -
 3. Grundkurs MI

  21 september - 22 september
 4. Konsten att gnälla – Stoppa gnäll hos andra och dig själv

  16 oktober 09:00 - 16:00
 5. Grundkurs i ACT

  22 oktober - 23 oktober
 6. Fördjupningskurs MI

  9 november - 10 november
 7. Fördjupningskurs ACT

  26 november - 27 november

Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram