Sofia Lisiderius – KBT terapeut (steg 1)

Känner du att du har fastnat i gamla tankemönster? Upplever du stress, hopplöshet, frustration eller oro över din livssituation och vill få hjälp att göra en förändring? Eller vill du förändra ett beteende som hindrar dig i din vardag? Har du funderat på att gå i terapi men inte vågat ta steget?

Jag heter Sofia Lisiderius och har flera års erfarenhet av coaching, medarbetarsamtal, svåra samtal, ledarskapsutveckling och företagsutveckling.

Vill du träffa mig i 45 min per tillfälle så maila till sofia@metoda.se eller ring 0709-324115.  Jag föreslår mötena i första hand via digital plattform (t.ex. Zoom) och i andra hand så ses vi på Contar på Södermalm, Högbergsgatan 30A.

 

Ort: Stockholm

Telnr: 0709-324115.
Mail: sofia@metoda.se

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. Kurs i Motiverande Samtal

   23 november - 24 november
  2. Tvångssyndrom

   30 november -
  3. Beroende

   18 januari -
  4. KBT introduktion

   1 februari - 16 februari
  5. Utbildning KBT-terapeut

   7 mars -

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram