Rebecka Theander – KBT terapeut (steg 1)

Behöver du någon att prata med om din oro, livssituation, stress, dina rädslor eller något annat som påverkar dig och ditt liv just nu. Eller vill du förändra ett beteende som hindrar dig i din vardag?
Vill du dessutom slippa långa väntetider, Kontakta mig!

Under våra samtal undersöker vi tillsammans orsaker till dina känslor och tankar. Vi kommer också titta på vilka beteenden som är hjälpsamma framåt, att de passar dig bättre och bidrar till en mer välfungerande vardag för dig.

Rebecka Theander heter jag och är diplomerad KBT terapeut (steg 1). Jag har egen firma: Du i Dialog AB. Vill du veta mer, besök gärna min hemsida: www.duidialog.se.

Jag är också medlem i föreningarna: SfKBT – Svenska föreningen för kognitiva och beteendeinriktade terapier och Terapeutonline.

Naturligtvis råder det sekretess kring dig som klient och allt som sägs mellan oss under sessionerna stannar enbart hos mig. Jag har regelbunden handledning av legitimerad psykoterapeut för att säkerställa kvalitén och även min handledning är under sekretess.

Låter det som det vore något för Dig eller någon du känner?!

Kontakta mig på mejladress: rebecka.theander@duidialog.se eller på telefon: 0760097520

Varmt välkommen för givande och utvecklande samtal!

Ort: Distans eller fysiska möten Stockholm

Telnr: 0760097520
Mail: rebecka.theander@duidialog.se

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. Kurs i ACT

   13 maj - 14 maj
  2. Kurs i Motiverande Samtal

   23 maj - 24 maj
  3. KBT introduktion

   29 augusti - 13 september
  4. Utbildning KBT-terapeut

   26 september -

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram