Monika Rodgers – KBT terapeut (steg 1) och transformativ coach

Vill du uppleva mer lätthet, glädje och lust till livet? Ibland fastnar vi i perioder där vi känner oss fast, osäkra på hur vi vill gå vidare eller med tankar som snurrar för fullt. Jag hjälper dig hitta fram till vad du längtar efter och behöver. Vi hjälps åt att hitta tillbaka till dig själv, den del som kanske inte lyssnas på när allt rullar på i högt tempo.

När den här delen av dig får ta plats igen och du vet i vilken riktning du vill gå, blir det också lättare att ta steg mot det liv du vill ha och som du mår bra av. I klarheten fördjupar du dina relationer, kommunicerar tydligare kring dina behov och dina gränser och hittar en mer lekfull inställning till livet. I samtalen utforskar vi tillsammans nya perspektiv och använder oss av det som är hjälpsamt för dig i metoder från KBT, ACT, coaching och positiv psykologi.
Jag är utbildad transformativ coach, KBT terapeut (steg 1), civilekonom och har påbyggnadsutbildningar inom ACT, positiv psykologi och storycoaching. Jag har också samtal på engelska.

Varmt välkommen!

Samtal 55 min: 950 kr
Hemsida: www.inact.nu

Ort: Stockholm

Telnr: 070-268 52 21
Mail: monikarodgers@hotmail.com

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. Kurs i ACT

   13 maj - 14 maj
  2. KBT introduktion

   29 augusti - 13 september
  3. Utbildning KBT-terapeut

   26 september -
  4. Kurs i Motiverande Samtal

   17 oktober - 18 oktober

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram