Marie Agnvall – KBT terapeut (steg 1) – Stockholm

marie_olsson Är det dags att ta tag i det där som gnager och kostar energi i ditt liv? Är du redo att skaffa dig kunskap och redskap för att må bättre? Jag finns här för att lyssna till din historia och stötta dig i processen.

Du är värd att må bättre, bygga din självkänsla, hantera din ångest, göra dig av med negativa tankar, bryta med gamla mönster, ha en trygg relation, eller vad det än är som just du önskar dig.

Terapi är en investering i dig själv, du är välkommen att kontakta mig när du bestämt dig för att det är dags.
Jag är beteendevetare med en fil.kand i psykologi och kognitiv samtalsterapeut på Steg 1 nivå med specialkompetens inom anhörigfrågor. Jag har även egen erfarenhet av medberoende.

Pris: 750:- per session, en session är 50 min.

Min mottagning ligger på Högbergsgatan 30A, 1tr, på Södermalm i Stockholm.

Ort: Dold

Telnr: 070-720 67 15
Mail: marie.agnvall@contar.se

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram