Maja Karonen – KBT terapeut (steg 1)

KBT har på vetenskapliga grunder visat sig fungera väl för de flesta psykiska problem så som ångest, oro, nedstämdhet, sömnstörningar, stress, fobier och svårigheter med relationer, för att nämna några.

Jag heter Maja Karonen och har stor expertis inom flygrädsla då jag har arbetat som flygvärdinna i 25 år. Har även specialkunskaper om missbruk, medberoende och anhörigfrågor som ligger mig varmt om hjärtat. Utbildningen på Contar hade existentiell inriktning och jag praktiserar medveten närvaro i sessionerna, inspirerad av tredje vågens KBT som lånat influenser från buddhistisk filosofi. Som diplomerad samtalsterapeut arbetar jag under regelbunden handledning av legitimerad psykoterapeut.

Oavsett problematik eller funderingar, är du varmt välkommen att kontakta mig för ett första kostnadsfritt möte där vi gemensamt benar ut vad just du vill ha hjälp med. Nästkommande session gör vi en behandlingsplan och sätter upp målen som vi sedan arbetar oss mot. Mellan mötena får du givande hemuppgifter att jobba med.

Jag talar även finska och engelska flytande och erbjuder förutom sessionerna på mottagningen, även mobila och digitala möten. Sekretess och tystnadsplikt tillämpas givetvis.

Mottagning: Högbergsgatan 30 A, 1 tr (Södermalm)

 

Ort: Distans Stockholm

Telnr: 070-832 01 31
Mail: Maja.karonen@gmail.com

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. Beroende

   18 januari -
  2. KBT introduktion

   1 februari - 16 februari
  3. Utbildning KBT-terapeut

   7 mars -
  4. Terapeutens misstag

   19 mars -
  5. Kurs i ACT

   13 maj - 14 maj
  6. Kurs i Motiverande Samtal

   23 maj - 24 maj

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram