Lotta Karle – KBT terapeut (steg 1) – Stockholm

Vid vårt första samtal utforskar vi tillsammans vad du vill ha hjälp med och börjar göra en plan för att nå det mål du sätter upp. DETTA SAMTAL ÄR GRATIS.

Jag arbetar framåtriktat men ibland är det värdefullt att titta bakåt i tiden för att förstå vad som sätter krokben i nuet. Min utgångspunkt är att varje person har egen kraft att påverka sin situation, även om det ibland kan kännas hopplöst. Med stöd, reflektion och ökad medvetenhet om tankar, känslor och beteendemönster skapar vi tillsammans möjlighet till förändring.

Som diplomerad samtalsterapeut med inriktning på KBT (steg 1) arbetar jag under handledning av legitimerad psykoterapeut. Jag har examen från den fyraåriga organisationslinjen vid Gestaltakademin i Skandinavien och en akademisk bakgrund som nationalekonom med lång erfarenhet av arbete i olika roller inom statsförvaltningen. Jag har bl.a. arbetat med organisations- och verksamhetsutveckling, ledar- och grupputveckling men också som coach och individuellt krisstöd samt konflikthantering.

Genom små förändringar kan du börja din utvecklingsresa för att uppnå din fulla potential. Jag ser fram emot vår första träff”

Jag har min mottagning på Högbergsgatan 30A, 1tr på Södermalm i Stockholm.

 

Ort: Stockholm

Telnr: 0722 497155
Mail: lottakarle@gmail.com

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.


  Kalender

  1. Personlighetssyndrom

   4 maj -
  2. SKAMFILAD – om att möta svåra känslor hos sig själv och andra

   5 maj -
  3. Grundkurs ACT

   10 maj - 11 maj
  4. Grundkurs KBT

   17 maj - 1 juni
  5. Utbildning Familjeterapi

   30 september - 6 maj
  6. Utbildning till KBT-terapeut

   7 oktober -
  7. Fördjupningskurs MI

   15 november - 16 november
  8. Fördjupningskurs ACT

   29 november - 30 november

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram