Lisen Rehnlund Magnevill – KBT terapeut (steg 1) – Stockholm

Hej där,
Brottas du med huvudbry, känslokaos eller annan problematik du vill ha hjälp med för att komma vidare i livet? Du kanske upplever dig fast i några slags ramar och rutiner du inte alls känner dig bekväm inom. Kanske går du omkring och känner dig allmänt spänd eller håglös. Kanske får du kallsvettningar av att sätta dig på tunnelbanan eller stå i kassakön på ICA.

 

Lisen Rehnlund Magnevill heter jag och vänder mig till dig som önskar gå i samtalsterapi. Jag jobbar för att du hos mig i rummet ska få möjlighet att stanna upp, känna efter och reflektera tillsammans med mig, för att lättare få grepp om vad som kan tänkas vara en bra väg att gå för att nå dit du vill.

Jag har möjlighet att ta emot för samtal på dagtid, kvällstid, vardagar och helger.

Pris: 700 kr per session om 45 minuter.

 

För att boka en session, hör gärna av dig till mig via mail, telefon eller via min hemsida: www.huvudbry.net
Där hittar du också mer information om mig, terapiupplägget och andra praktiska detaljer. Följ gärna också min verksamhetssida på Facebook för uppdateringar och information: Huvudbry Samtalsterapi

Vänliga hälsningar //Lisen

Ort: Stockholm

Telnr: 076 399 8611
Mail: lisen.r.magnevill@contar.se

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram