Katarina Vestin – KBT terapeut (steg 1)

Hur mår DU!? I våra samtal står DU i fokus. Vi fokuserar på dina Känslor, dina Beteenden och dina Tankar. Tillsammans tittar vi på möjligheter att hitta vägar till nya insikter, mönster och beteenden så du kan skapa en tillvaro som kan bli mer meningsfull för dig.

Jag heter Katarina Vestin och är utbildad samtalsterapeut på steg 1 nivå med inriktning KBT. Genom min bakgrund inom skola och resursskola har jag har jobbat i över 20 år med barn, unga vuxna samt föräldrar och vårdnadshavare till barn med NPF och olika funktionsvariationer. Jag är även utbildad socialpedagog och jag har stor insikt och egen erfarenhet av stress- och utmattningsproblematik. Jag är färdigutbildad och diplomerad mindfulnessinstruktör i januari 2022.

Du och jag kan jobba med alltifrån bekymmer som ibland ställer till det i vardagen, till det som känns tyngre. Stress, oro, trauman, nedstämdhet, sorg….. jag möter dig där du befinner dig just nu och tillsammans utforskar vi vad som är viktigt och värdefullt för dig.
Samtalen med mig bygger på ett målorienterat samarbete och samförstånd. Mitt viktigaste verktyg och drivkraft är förmågan att förstå och hjälpa andra och att kunna vägleda och finnas som en trygg bas då livet stormar eller skaver.

Priset per gång är 650:- /50 minuter. Första sessionen är kostnadsfri. Avbokning senast 24 timmar innan bokat terapisamtal. Jag har regelbunden handledning av legitimerad psykoterapeut. Sekretess och tystnadsplikt tillämpas. Jag är medlem i sfKBT, Sverigehälsan, Attention och Contarterapeuterna.

Mottagning i Contars lokaler på söder.

Känns det här intressant?

Varmt välkommen att kontakta mig!

Katarina Vestin

Ort: Stockholm

Telnr: 070-416 33 38
Mail: katarina@fokussamtal.nu

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. Kurs i ACT

   13 maj - 14 maj
  2. KBT introduktion

   29 augusti - 13 september
  3. Utbildning KBT-terapeut

   26 september -
  4. XBT – existentiell beteendeterapi

   15 oktober -
  5. Kurs i Motiverande Samtal

   17 oktober - 18 oktober
  6. Personlighetssyndrom

   21 november -
  7. Anknytning och Relationer

   5 december -

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram