Janina Brodaty – KBT terapeut (steg 1) – Karlstad och Stockholm

janina_brodaty Jag är diplomerad samtalsterapeut, en kognitiv grundläggande psykoterapiutbildning, Steg 1. Jag har även många års erfarenhet av arbete med beroende/missbruk och är utbildad beroendeterapeut, även kallat Alkohol och drogterapeut. Jag möter ofta människor i svåra och utsatta situationer där kris och sorg finns med. Jag har också en utbildning kring ”Våld i nära relationer”. Jag fortbildar/utbildar mig kontinuerligt och ser det som en viktig ingrediens för att kunna mötas och tillsammans utforska det du kommer till mig med. Det vi arbetar med styrs av dig, jag kan bidra med vägledning och kunskap på olika områden.

Jag jobbar med individualterapi samt grupper. Jag är verksam i Karlstad och Stockholm.

Välkommen
Janina Brodaty

Medlem i sfKBT

Ort: Dold

Telnr: 076-844 81 95
Mail: janina.brodaty@contar.se

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram