Fredrik Camilo Johansson – KBT terapeut (steg 1)

Jag heter Fredrik Camilo Johansson och har en bakgrund i skolvärlden då jag tidigare arbetat med högstadieelever med NPF diagnoser och jobbat som elevassistent, mentor och kontaktperson åt unga vuxna. Jag har även erfarenhet av människor som vill ta steget ur missbruk och kriminalitet. Jag har en personlig förståelse för in målgrupp och tycker överlag väldigt mycket om att få stödja och arbeta med människor i svåra situationer.

Jag utövar samtalsterapi och stödsamtal för alla människor som varit med om trauma, gått eller går igenom en svår tid, den som vill byta livsstil eller för dig som helt enkelt bara behöver någon som lyssnar.

Jag är diplomerad i KBT och MI

almaterapi.se

Vänliga Hälsningar
Fredrik Camilo Johansson

Ort: Stockholm

Mail: bokning@almaterapi.se

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. Kurs i Motiverande Samtal

   23 november - 24 november
  2. Tvångssyndrom

   30 november -
  3. Beroende

   18 januari -
  4. KBT introduktion

   1 februari - 16 februari
  5. Utbildning KBT-terapeut

   7 mars -

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram