Fariba Gohary – KBT terapeut samt Par- & Familjeterapeut (steg 1) – Stockholm

Fariba Gohary Relationer och familjeliv är ett stort pussel och varje person agerar som en pusselbit. Tillsammans bildar man en helhet men ibland kan det kännas som om ingen bit faller på plats, trots att man försöker och gör sitt bästa. Situationer i familjen som på något sätt hamnar i en ond cirkel som man inte lyckas bryta sig ur. Det sker sällan förbättringar och ingen i relationen mår bra!

Vi hjälps åt och tittar på er nuvarande livssituation tillsammans. När omedvetna konflikter blir medvetna och bearbetas, ökar individens frihet och förmåga att ta ansvar för sina handlingar och sina val.

Kontakta mig för ett kostnadsfritt bedömningssamtal. Jag träffar par och familjer i en och en halvtimme per gång och ofta räcker det med 3-5 möten. Jag kan även hålla samtalsterapi på persiska.

Min mottagning är på Högbergsgatan 30A på Södermalm i Stockholm

Med bästa hälsningar
Fariba

Ort: Stockholm

Telnr: 070-753 05 98
Mail: fariba.gohary@contar.se

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. Kurs i ACT

   13 maj - 14 maj
  2. Kurs i Motiverande Samtal

   23 maj - 24 maj
  3. KBT introduktion

   29 augusti - 13 september
  4. Utbildning KBT-terapeut

   26 september -

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram