Elin Ayani – KBT terapeut (steg 1) – Stockholm

Jag heter Elin Ayani och är grundare av Gro KBT. Jag arbetar som samtalsterapeut och min inriktning är KBT (kognitiv beteende terapi). Jag är diplomerad KBT terapeut samt Beteendevetare med en fil.kand examen i Social omsorg. Jag har bland annat studerat alternativa terapiformer som bild- och dansterapi. Diskriminering och mänskliga rättigheter. Sexualitet, kön och normer. Lågaffektivt bemötande och barns behov i centrum.

Jag har erfarenhet av att behandla bland annat orosproblematik, nedstämdhet och stressproblematik. Jag stödjer och behandlar individer som befinner sig i utsatta och traumatiska situationer. Jag möter individer på väg ur missbruk och hemlöshet, våldsutsatta kvinnor och barn samt anhöriga. Jag har även erfarenhet av att handleda och utbilda jour- och familjehem.

I mitt arbete som KBT-terapeut handleds jag löpande av en legitimerad psykoterapeut. Längden på en KBT behandling beror lite på vilken problematik som behandlas och kan därför variera lite. Vanligen ses vi mellan 8 – 12 samtal. Du är även välkommen på enstaka möten, komma så ofta eller sällan du önskar, i samråd med mig.

Du är varmt välkommen att besöka min hemsida www.grokbt.com för mer information om mig, min verksamhet samt boka in en session eller en kostnadsfri konsultation.

Varmt välkommen
/Elin

 

Ort: Stockholm

Telnr: 076 - 31 331 06
Mail: elin.ayani@gmail.com

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. KBT introduktion

   29 augusti - 13 september
  2. Utbildning KBT-terapeut

   26 september -
  3. XBT – existentiell beteendeterapi

   15 oktober -
  4. Kurs i Motiverande Samtal

   17 oktober - 18 oktober
  5. Kurs i ACT

   14 november - 15 november
  6. Personlighetssyndrom

   21 november -
  7. Anknytning och Relationer

   5 december -

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram