Christina McCabe – KBT terapeut (steg 1) – Stockholm

Christina McCabe finns på Södermalm, samtalsterapeut steg 1 KBT, Anhörigterapeut, ACT, hälsoutvecklare,cert. massör, fd volontär på MIND suicidpreventionslinje, volontär på Min Stora Dag. En del av KBT partners Stockholm.

Jag arbetar med bla med relationer, självkänsla, ångest, anhörigproblematik och med alla som vill arbeta med sig själva.

Vill du utforska dina beteenden eller har något som skaver i ditt liv och som kanske hindrar dig att uppnå din fulla potential. Du känner dig deppad, håglös eller desorienterad i livet och behöver hjälp för att komma vidare. Din relation till din partner eller till dina barn/föräldrar sviktar och skapar problem. Din oro tär på dig och du känner att du i alltför stor utsträckning påverkas av din närståendes situation utan att du kan göra något åt den. Jag arbetar med en kognitiv inriktning och har handledning av legitimerad psykolog.

Vi ses för några bedömningssamtal inledningsvis där vi kommer fram till vad vi skall arbeta med i terapin. Terapin kommer att ske på Södermalm om inget annat bestämts. Tiden bestäms gemensamt och varje träff är på 50 min.

Välkommen!

Christina McCabe
Medlem i sfKBT och Contar Terapeuterna

Ort: Stockholm

Telnr: 0733-622 106
Mail: christina@mccabe.se

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut

+

Vad roligt att du är intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss. Första steget i din antagningsprocess är en intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

Vänligen notera tre alternativ för datum och tider som kan passa dig, så återkopplar vi till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Kalender

 1. Grundkurs KBT

  10 september -
 2. Grundkurs MI

  21 september - 22 september
 3. Utbildning Familjeterapi

  1 oktober -
 4. Utbildning KBT-terapeut

  1 oktober -
 5. När vuxna barn gör slut med föräldrar

  9 oktober -
 6. Stoppa gnäll hos andra och dig själv

  16 oktober 09:00 - 16:00
 7. Myter om kärlek

  21 oktober -
 8. Grundkurs ACT

  22 oktober - 23 oktober
 9. Fördjupningskurs MI

  9 november - 10 november
 10. Hemuppgifter – viktigt men ibland knepigt

  23 november -
 11. Fördjupningskurs ACT

  26 november - 27 november

Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram